031 Opće informacije

Ovaj blog je dizajniran minimalistički, bez suvišnih čarala-barala koji samo usporavaju učitavanje u browser. Kad ja čitam tuđe blogove najviše što me smeta su razno-razne điđe koje samo odvlače pozornost od teksta. U te điđe spadaju glupe pozadine, razne sličice i reklamice, debilni kalendar (njega sam prvo maka), botun za Facebook – lajkanje, link “arhiva”, glupa licencna izjava na dnu. Jedino šta ne mogu maknut je link “igre”. Moraću nekog uvatit za to… Komentiranje san ostavio uključeno i registriranim i anonimnim korisnicima i bez obzira kako komentar glasio neće nikad biti izbrisan.

Sve što piše na ovom blogu je istina.

Neki čitatelji koji znaju moj identitet su me ukorili da dosta upotrebljavam šporke riječi. Kurac. Pička. Jebanje. To je istina. Upotrebljavam te riječi, ali smatram da je to potrebno kod opisivanja nekih događaja ili objašnjenja nekih razmišljanja. To daje autentičnost cijeloj priči. Jeste li ikad u nekoj teškoj svađi, totalno lud, rekli onome drugome “Aj u smokve” ili “Goni se u tri pičke mile matere”? I sad da morate taj događaj napisat?
Druga stvar: meni to uopće nisu šporke riči. Kurac je lijep. Vole ga i žene i pederi. Pička je isto lijepa. O jebanju ne treba niti pisat. Da nije bilo jebanja nebi ni nas bilo.
Meni osobno su šporke riječi: porez, neka institucije rade svoj posao, ovrha, kamata, kazna.
Ajmo bit realni: kad neko u društvu kaže riječ “pička” jel van dođe neki slatki osjećaj ugode? A kad neko u društvu kaže riječ “ovrha” svi graknu “Ne seri, ne zovi vraga”.
Sad kad smo riješili pitanje šporkih riječi, idemo dalje.

Svi tekstovi na ovom blogu djelo su jedne osobe, a to sam ja. Od nikud nisam prepisao, sve je moj autorski rad. Ako neko želi kopirati i upotrijebiti neki tekst ili dio teksta nek to slobodno učini. Ono što je online, to je svačije.

Moj identitet nije bitan. Ja sam prosjek. Svjestan sam da ako surfaš onda nisi anoniman, to nek znaju svi koji ostavljaju komentare po news-ima i forumima.

Ovaj blog se ne reklamira nigdje i ne reklamira nikog. No, budući da je blog o informatici teško, je ne spomenuti bilo u pozitivnom ili u negativnom kontekstu nekog proizvođača informatičke opreme. To ne smatram reklamom, već opisom svog iskustva s dotičnim komadom hardware-a.

U ovom blogu se ne spominju imena osoba, pravnih osoba ni gradova.

U ovom blogu sigurno ima pravopisnih grešaka. To mi uopće nije problem, niti me briga. Po struci sam informatičar i imao sam iz hrvatskog 3.

Ukoliko neki čitatelj ima potrebu kontaktirati me to može učiniti tako da iz svog e-mail klijenta pošalje poruku elektronske pošte na adresu binarni.kod@gmail.com koja je otvorena samo za potrebe ovog bloga.