044 Heidi Klum

Slobodno pojačajte, moj styling to može izdržati.

Postoji li osoba koja u svom domu posjeduje uređaj za prijem nepokretnih slika, koje se zbog tromosti oka doimaju kao da su pokretne, a da nije vidila ovu retardiranu reklamu? Heidi Klum na ponici, a isprid nje ventilator puše u nju, a ona tako sigurna u svoju kosu, odnosno u kemiju koju je nabacala na kosu, samouvjereno izgovara tu legendarnu rečenicu.

Ovaj Informatičar starog kova je totalno oša u kurac. Koje veze ima njemačka šparoga sa informatikom? Ima, ima…

Ide priča…

Preklani negdi u ovo doba doša jedan moj dobar prijatelj in maj plejs of biznis napravit svome prijatelju tj. meni malo prometa i kupit štogod. I iz Izloga br.2. odabrao je noutbukić. Znači nije noutbuk onaj veliki, nego onaj mali pederaški 10″. Vrhunska stvar. Nije prošlo niti tjedan dana, a i sam sam došao u posjed istog takvog. Identičnog. Dobro, nije baš identičan, ovaj od prijatelja ima oriđiđi XP Home, a moj je bija prazan pa san stavija ponistra sette, isto oriđiđi.

Do prije nekog vrimena, sve 5. Kako smo inače i susjedi, cilo lito se pederišemo sa noutbukićima oko zgrade, ono malo pridveče, i podjebajemo jedan drugoga, a i ostale susjede.

E, ali prije nekog vrimena kaže on meni da mu zuji ventilator od procesora i da se puno čuje. Velin ja, nema problema, biće prašine ušlo unutra ispuvaćemo ga. Međutim ispuvavanje nije pomoglo i moj prijo je odlučija da ga pošalje na reklamaciju. A zašto i nebi? Na koncu konca uređaj je bija pod garancijom i istu stvar bi i ja napravija.

Međutim…

Da nema ovoga međutim, nebi ni ovoga posta bilo…

Međutim, izgubija je jamstveni list.

Međutim 2, sa donje strane se naljepnica, na kojoj je serijski broj, izlizala od upotrebe, pa se ne vidi.

Međutim 3, ambalažu tj. kutiju na kojoj isto piše serijski broj je bacija u smeće. Vrlo vjerojatno je jamstveni list bija unutra, ali jebaji ga Jušte u šušte sad…

Jedan međutim bi bio teško za riješit, dva međutim nikako, a tri međutim mogu samo Tom Cruise i Marcellus Wallace.

E sad… mi smo svejedno uređaj odlučili poslat u ovlašteni servis računajući kako problema nebi tribalo bit jer nema šanse da uređaj nije pod jamstvom… pa kupljen je taman je izaša na tržište. Kontaktira san i distributera i reka mu da malo to pogura ako štokod zapne.

A bogami je zapelo. Prvo, reklamacija nije uvažena jer nema jamstvenog lista, a i ne vidi se serijski broj uređaja. Dobro, to smo i očekivali. Kaže ovaj moj da će platit popravak. Sad opet čekaj misec dana dok ovi gori vidu kolko će to guštat. Ovaj moj svaki dan pizdi kad će više itd. Ko da je do mene. Pita on mene kolko bi to moglo guštat. Kažen ja “A ne znan, nebi tribalo puno, to je ventilatorčić od procesora…nebi tribalo više od 20-ak Eura, uvr glave 200 kuna”.

Kad, stiže meni mail. Evo slike.

044_1

 

920 kuna. 920 kuna! 920 kuna? 920 kuna za ventilator hladnjaka procesora? Pa cili laptop je gušta 2300 kn!!!

Jebo te konj, kakav je to ventilator? Sa zlatnim lopaticama? Kad ga upališ skida kupe sa krova?

A onda san se sitija: to je ventilator koji je puva u Heidi Klum.