127 1111111

Iako sama statistika ne govori ništa pametno, zato je ekonomisti i upotrebljavaju, a i inače to im je krajnji doseg koliko matematike mogu skužit, dat ćemo golu statistiku bloga.

Postova – 127 (125 by informatičar starog kova Quark i 2 by informatičar starog kova Hysteria)

Izgadija san masu ljudi, počevši od ekonomista, pedera, advokata, brokera, menađera, fudbalera, političara, pevaljki, crkve, ni ja više ne znan koga san sve izasra. Ali šta ću, kad je to jače od mene?

Nadam se da san bar malo bija informativan, duhovit, zabavan, a to šta mi dikod uteče koji kurac iz tipkovnice nek me posere onaj koji ga nije nikad izgovorija i ona koja ga nije nikad držala u ruci.

Iako mi je prvenstvena namjena pisanja ovog bloga bila online backup događaja koji su mi se izdogađali, malo-pomalo san krenija na filozofiranje, pa na pižđenje i na kraju na maltretiranje.

Postove ću i dalje pisati, također ću vas obavještavati šta se događa na poslovnom bojnom polju, fra Vjenceslavove bisere, kao i šta san odlučija po pitanju karijere.

Komentiranje do daljnjega ostavljam svim čitateljima i još uvik čekan komentar: “Stari, glup si ko kurac, tu nešto sereš o informatici a nemaš blage veze o čemu pišeš.”