249 Đžaba je krečio (by Kita)

Ja ne znan ko mi se više javlja u inboks: zgodne žene kojima se nešto pokvarilo od informatičke opreme pa bi tile da terenski doktor-informatičar baci oko ili mladi neafirmirani informatičari željni slave, lake love i brzih limuzina.

Nevr d les, najnoviji biped kojem se dogodilo nešto vrijedno službene zabilježbe je simpatičan mladić kodnog imena Kita Ubojica, a dolazi nam iz grada prepunog lokalnih moćnika, grada koji da je atom imao bi valenciju 2 jer ima dva priključka na autoput, grada u kojem je svojevremeno nas nekoliko proglašeno izdajnicima, partibrejkerima i antidržavnim elementima jer nam se nije činilo pametno tetovirati na podlakticu “JNA ’87”.

Kita Ubojica je humanoid koji ništa ne prepušta slučaju, gotovo je tek kad on kaže da je gotovo i ako on kaže da je prova sve onda to znači da ne postoji više poznate informatičke procedure ni postupka koji nije isprovan. Naravno, Kita je mlad i nadobudan i zato mu se događaju ovakva sranja, kad nabaci još 2-3 čvarka na epolete prijeći će u viši nivo postojanja a do onda…

Đžaba je krečio

Tako meni dodje covik danas u establisment direktorov i kaze: “krepalo odumire spasi ako boga znas slike od dice kad su se rodila ubit ce me zena.”
Upalin ja tako nekad mocno racunalo kad cujes zzzzzzzz.klonk zzzzzzzz.klonk. i.t.d. Ne budi lijen i protiv svih pravila struke u prasnom podrucju krenem…jel nije spreman da izdvoji par iljada kuna za recovery podataka u ovlastenoj firmi.

Skinem tako ja poklopac od nekad slavnog WD blue 500 gb kad eto problema. Zapelo, al glave sklonjene. I tako ne budi lijen ručno frknem starog dajca u wedeu blu kad on krene raduckat i vrtuljat.
Ajde ok vrati poklopac pritegni i pomoli se bogu diskova. Krene mašina vrtuljat, eto i windouz ekrana, bili čekirali disk, ne bi fala diži Bog ce ti platit.
Uglavnom diga on vindoze 7 64 bitne ponosne…sve radi disk ima miljardu bed sektora al se more kopirat…vrti to nije Toshiba ajde Western je. E a da je baba muško Lokin Duško.
Pojia ga crypto ransomware…najnovije sorte…majke mi. Eto sta ti je sudbina…Ošlo sve osim ako ne plati iljadu ojra…e jebenti neplatiše!