Džabe ste krečili

Prije par dana (16.11.2018., petak i to u 7 naveče ) jedan moj prika stavi na fejs objavu sa linkom na stranice Hrvatske Gospodarske Komore.

A di ti surfaš jadna ti školska tašna, od sto miljuna pametnih stranica na internetu ti naša ić baš na stranice Hrvatske Gospodarske Komore. Šta tamo može bit pametno? Neće sigurno stavit kolko je Nadan Vidošević zdrobija novaca od hrvatskog poduzetništva na svoje privatne zajebancije.

Ja kliknija i vidin listu od dva miljuna linkova. Ništa, pomislin ja, neda mi se sad to tražit, ne znan jesu ga nazvali sa “a”, sa “m” ili sa “w”, a taman san nešto radija u servisu, pogledaću sutra. Drugo jutro (17.11.2018., subota) sidin ja i pijen kavu i sitin se da bi moga ić vit to sranje. Kliknen ja ponovo, ono kurac, prdac u potok.

Ma gledaj ti kriminalaca, brže li su makli i to još za vrime vikenda. A priko tjedna ne rade niti priko kurca, a kamoli  su po kurca, al se zato radi i petkom i svecom kad triba sa interneta maknit vlastitu sramotu. Sto posto je neko vidija tu objavu i javija ovima “daj jebo te, ljudi vas prozivaju na fejsu, držite krekove za ilegalne operativne sustave na siteu od državne institucije”.

E sad, budući da smo i ja i squaw dugogodišnji obrtnici i plaćamo isto sranje samo drugo pakovanje, prisilno članstvo u Hrvatskoj Obrtničkoj Komori, odma me uvati alergija ka vidin vaka sranja. A da ne govorimo da smo dosad na članstvo u toj šugavoj organizaciji zajedno tokom godina zdrobili 2-3 dobra putovanja kruzerom… da bi od toga imali šta? Obrtničke novine di piše da je Mara iz Valpova položila majstorski ispit za frizerku. Ma boli me kurac i za Maru i za njezin ispit. Mogu mislit kolko su ovi šta imaju firme zdrobili na isto prisilno članstvo u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori da bi Nadan Vidošević kupova Murtića.

Zašto bi cila priča prošla lišo? Zašto bi Hrvatska Gospodarska Komora držala na svom serveru crack za ilegalni softver i onda kad to neko skuži brže-bolje makla priko vikenda kako javnost ne bi saznala? I zato je moja dužnost kao građanina Republike Hrvatske da se pobrinem da javnost sazna kojim se pizdarijama bave uhljebi dok čovik koji je 40 godina varija u škveru kopa boce po smeću.

Zašto bi privatni poduzetnik platija dotu svete Ane novaca kazne ako ima falše uindouze u firmi, a Hrvatska Gospodarska Komora laganini jahala sa krekom znajući da im nikakva BSA kontrola nikad neće doć.

Triba jasno i glasno reći: Hrvatska Gospodarska Komora koristi u svom poslovanju ilegalni softver, operativni sustav Majkrosotf Uindouz Desetka, i za aktivaciju istog tog softvera na svom serveru drži krek program u direktoriju /documents. I to koristi krekirane uindouze na ko zna koliko računala, jer da je na jednom ili dva informatičar bi doša i aktivira, međutim očito ih ima pun kurac pa je informatičar stavija krek na server i reka: “eno vam ga na serveru pa aktivirajte sami”. A onda je vjerojatno svejedno obaša sve jer niko nije zna kako raspakirat .rar arhivu.

I bez obzira koliko Hrvatska Gospodarska Komora ima nadzora nad sadržajem na svojoj web stranici, postoji web stranica kojoj svi skupa možemo lagano jezikom izmasirati rupicu na glaviću, a to je web arhiva. Web arhiva uredno bilježi sve u Zapisnik iz kojeg veseli surfer može bez problema izvadit sve šta mu triba. Dođete na stranicu, u polje upišete link kojeg želite viditi kako je izgleda na određeni datum i vidi vraga… krek je tu.

Pa nek sad ovi iz Hrvatske Gospodarske Komore zovu ove iz web arhive da maknu.