Gudizi

Iako će to malo ko priznat, pogotovo ne javno, ja ću to prvi javno i otvoreno reć: Kod informatičara svih vrsta, hardveraša, softveraša, menadžera, servisera, komercijalista i ostale gamadi, apsolutno najbitnija stvar u poslu je gudiz. Po gudizima na radnom stolu se vidi ko je stara kuka, a ko dick of a sheep. Informatičar kad vidi gudiz u njemu prorade najprimitivniji biološki nagoni. Ki Mirko Es Zlikovski ka vidi Ticu Trkačicu. Informatičar je zavidan drugom informatičaru ako ovaj drugi ima bolji gudiz od njega. Gudiz informatičaru je isto ki pero poglavici. Cila informatika je biznis o gudizima.

Šta je to gudiz, kakvih sve gudiza ima i zašto je gudiz bitan?

Definicija gudiza: Gudiz je i ono sranje koje na sebi ima natiskan naziv ili logotip neke firme (čija je kancelarija u Americi, a tvornica u Kini), a da nema natiskan taj isti logotip nebi vridilo kurcu vode i niko se nebi niti sagnija da ga digne s poda.

Gudize možemo podijeliti na nekoliko vrsta:

Vrsta 1: Gudizi od domaćih distributera. Malo traženi gudizi. Zato jer su domaći distributeri škrtičine, pa su in gudizi kalendarčići, upaljači, kemijske, a dikod se kojem malo bahatijem zalomi USB stick. Općenito ovi gudizi ne kotiraju dobro na internoj informatičkoj burzi.

Informatičar do ovih gudiza dolazi na način da kad mu dobavljač pošalje robu usput ubaci 2 kila ovih sranja.

Vrsta 2a: Ovo su gudizi od proizvođača informatičke opreme koji budu u prodajnom paketu. Malo su vridniji od gudiza domaćih distributera jer su korisniji i rjeđi (npr. CD sa nekom igrom, DVI to HDMI adapter itd.), ali ipak su male bebe u odnosu na gudize vrste 2b.

Informatičar do ovih gudiza dolazi na način da otvara retail prodajne pakete i kupcu u PC ugradi uređaj i isporuči mu CD sa driverima, a gudiz ostavi sebi.

Vrsta 2b: E… ovo su gudizi cepači pantalona. Ovo su gudizi kojih nema u slobodnom opticaju nego se dilu po seminarima, treninzima i ostalim pederanama. Obično ovih gudiza ima pun kurac manje nego krvožednih informatičara koje boli kurac za najnovije servere, nego samo gledaju di se dilu čaše sa logotipom HP-a i USB hub-ovi sa logotipom Intela. Tako da je jako teško doć do gudiza vrste 2b. Za jednu torbu moraš se potuć bar sa dva čovika. Vjerujte mi na riječ, ne lažem Tita mi.
Tako da kad se nanjuši štand ili jebozovna hostesa da dili gudize, ima da je debeli i čmarati informatičari stampedom ubiju ki pasa za doć do kemijske.

Seminar na kojem nije bilo gudiza je promašen seminar. Informatičari na seminare i konferencije idu zbog gudiza. Doktori, advokati i arhitekti idu na seminare da izjebu štokod sa strane, ali informatičari idu zbog USB sticka na kojem piše Intel.

Tokom godina skupija san zavidnu kolekciju gudiza, pun kurac toga se pogubilo, mali dok je bija manji ih je masu porazbija, ali ipak san brzinski pokupija po kući par tih gudiza da raja vidi šta je to informatičarima bolje od pičke. Nemaju advokati pojma koji je to gušt pit iz čaše na kojoj piše Intel.

Ovo je gudiz vrste 2b srednje klase

045_1

Ovo je gudiz vrste 2b donje srednje klase

045_2

Ovo je gudiz vrste 2b donje klase

045_3

Ovo su dva rastakana gudiza na trećem gudizu. Jebačka podloga za miša.

045_4

Apsolutni kralj među gudizima. Rubikova kocka sa Intel znakićima. WD čaša je nako usput.

045_5

Vrlo rijetki gudizi. Pogotovo gornja torba.

045_6

Bilo je pitanje: ić štogod sprčit ili nać koji gudiz? Ipak sam ja informatičar, pa sam pazario ovu vrijednu čašu koja je inače vrlo stabilna, tako da sam 80% onoga šta san u nju ulija popija, a 20% prolija.

045_7