Jackie Brown

Iako je čitatelj (s pravom) stekao dojam o mom savršenstvu, moraću biti iskren do kraja i priznati da i ja dikod znan izvršiti ubačaj glavom u oseku.

Nikidan je bila pederana u Splitu. Šta da kažem, bija san. Nije me toliko zanimalo mlaćenje prazne slame, koliko san tija malo se maknit, vit drugu informatičku čeljad i izist štogod na račun dobavljača.
Pederana će biti tema idućeg posta, a za ovaj bi vam ispriča moje bacanje prsimice u oseku. Dakle, nakon šta je pederana završila, sudionici iste su pokupili svoje vrećice sa gudizima (ja dvi) i izašli na terasu luksuznog konačišta kako bi uživali u slastima i mastima hrane iz manjerke.
Šta ću, di god dođen ljudi me vole pa san tako i ovaj put objedovao sa organizatorima i malo smo se kroz priče i dogodovštine iz naše branše opustili i zabavili.
I, tako mi blatimo korisnike, konkurenciju, dobavljače, državu i proizvođače, kadli se Duksy siti jedne svoje dogodovštine sa mnom. Kad je ispriča normalno da su svi odvalili od cereka, a bogami i ja. Najbolje da duksy-jevu verziju ispričan u duksyjevo ime u prvom licu jednine, ali da prije toga ispričan svoju verziju, naravno u prvom licu jednine.

Quark

Ima od toga jedno misec-dva dana, tribalo naručit štogod noutbukića za stavit na policu. Zovnen ja Duksy-ja da vidin kakve je volje, šta ima, i koliko je spreman čekati lovu dok za to vrime noutbukići kupe prašinu u našem izlogu.

– Alo šefe šta ima?
– A, evo radi se, šta ima u vas?
– Vasiona bre, nema pasa, ali isto smo nešto prodali pa bi sad popunili.
– Nemaš problema, šta ti triba?
– A daj dva-tri noutbukića, bez windowsa, crna, jeftiniji i skuplji.
– Iman ti taj i taj, iman ti toga i toga i za tebe bi bila cijena tolika i tolika.
– A jebemu, šta nam drugo preostaje…
– Ok, evo šaljem ti danas.
– Čuj… još jedna stvar.
– Reci.
– Daj molin te, stavi štogod odgode, daj bar 15 dana ako je ikako moguće.
– Čekaj da pogledan u kompjuteru… Ok može 15 dana odgode.
– Aj fala ti puno, skužaj znaš kakva je situacija.
– Ma, nemaš problema.
– Aj baš ti fala, čujemo se.

Duksy

Prije nekog vrimena zva mene Quark za naručit neku robu. I pita za neke laptope, šta imamo na lageru i po kojoj cijeni. Ja pogleda u skladište i govorin mu imaš te i te laptope po tim i tim cijenama. On u principu ne jebe zid, uzme šta mu mi damo, pa tako i ovaj put je naručija tri laptopa. Kaže da su mu za na lager i ako bi mu moga dat odgodu 15 dana. Ja pogledan u kompjuter, vidim da mu standardno stoji odgoda od 21 dan, ali šta ću kad je čovik tražija 15 dana. Govorin mu ja nemaš problema evo ti 15 dana, on cili sritan zahvaljiva se po ure.

P.S. Nemoj slučajno da san koga utepija da je u Google upisa “manjerka”.